ARTPAKK 132x160cm

Kedves Művész!

Biztosan Te is tapasztaltad már, hogy a festmények biztonságos csomagolása, szállítása komoly feladat elé állít mindenkit.

Festmények szállítására és tárolására bemutatjuk ezt az új csomagolási technikát. A neve: ARTPAKK

Bízunk benne hogy ennek az új technológiának a bemutatásával tudunk Neked is segíteni.

Amennyiben felkelti az érdeklődésedet, rendeld meg és próbáld ki. Hosszú távú megoldást jelent a műtárgyak sérülésmentes szállítására, tárolására.

Az alábbiakban minden információt megtudhat a termekkel es a méretekkel kapcsolatban.

ARTPAKK leírása

KÖRNYEZETBARÁT

A tasakokban használt szövetek nem mérgezőek és újrahasznosítható anyagok. Ezeknek a tasakoknak a használata nemcsak időt takarít meg, hanem egy nem kívánt buborékfóliás tekercset is, amelyet egy használat után használnak és dobnak el. A tasakok újra és újra könnyen használhatók, ami környezetbarát alternatívát kínál. Ennek az anyagnak a folyamatos használata nemcsak ártalmatlan az egészségére, de nem szennyezi a környezetet sem a gyártás, sem a használat során.

UJRA FELHASZNÁLHATÓ

A tasakok újrafelhasználhatók a műalkotások és a környezet védelme érdekében. A tasakok varrott tépőzárral vannak ellátva a fedél belső oldalán. Ez megkönnyiti az állando felhasználást.

ERŐS ÉS ÜTÉSÁLLÓ

A tasak középső rétege párnázó hatású, amely nyomás után helyreáll. Ez az anyag nagyon erős, ugyanakkor nagyon könnyű. A széleket erős szövetkötésekkel varrják össze; ez megakadályozza az oldalak szétvágását vagy a műalkotások széleinek áthatolását. Nincs többé szükség kék szegélyre, hogy megvédje művészetének széleit az ütődéstől.

SAVMENTES bélés

A tasakok belső és külső rétege polipropilénből készül, amely nem mérgező, könnyű anyag, ph -val. semleges tulajdonságok. Ez fontos a művészeti alkotás tárolásának hosszú távú védelme szempontjából. A bélés penészlepergető, ismét egy másik tényező, amely idővel károsíthatja a művet vagy alkotást. A művek szállításakor nagyon fontosak a vízálló és penészgátló tulajdonságok, a vízkárok a legtöbb művészeti alkotásnál visszafordíthatatlanok. A szövet lélegző, puha és kivételesen erős. Kiváló szűrési tulajdonságokkal rendelkezik, ami nedvességállóvá teszi, ugyanakkor ellenáll a kémiai támadásoknak.

VÍZÁLLÓ

A tasak középső bélése valójában vízálló; víz folyik le az anyagról. A külső és belső béléssel kiegészítve a táska vízálló.

SZIGETELÉSI TULAJDONSÁGOK

A középső réteg olyan tulajdonságokkal rendelkezik, hogy melegen vagy hidegen tartja a tartalmat. Ez teszi a tasakot tökéletes megoldássá a műalkotások hőmérséklet -szabályozott helyiségekben való tárolására. Ez egyenletes hőmérsékleten tartja a művészeti alkotást. A hőmérséklet változás káros lehet bizonyos művészeti médiumok számára.

TIPPEK

Gyorsan be tudja csomagolni a műalkotásokat, kereteket, tükröket és síkképernyős TV -ket a tasakokba, és zárja le a tépőzárral

Nem kell ragasztószalagot és csomagolóanyagot vásárolni.

Tesztelt, akár 50 kg -ot is bír.

Könnyen használható!

Csomagoláskor hagyjon levegőt a tasakban, és zárja le a fedelet, hogy párnahatást hozzon létre.

Hogyan tarolja az ARTPAKK -ot ?

Nyomja ki a levegőt és zárja le a fedelet, ez vákuumcsomagot hoz létre A kisebb darabokat nagyobb tasakokba lehet helyezni - zárja le a fedelet és nyomja ki a levegőt, hogy szoros illeszkedést biztosítson. Nagyszerű laptop táskának - ütéscsillapító és hőmérséklet - szabályozó, penészálló Használja őket újra és újra!

SZÉLESSÉG MAGASSÁG ÁR

CM CM

1. 35 X 40 7500FT

2. 50 X 60 9600FT

3. 70 X 92 12 000FT

4. 92 X 92 14 000FT

5. 112 X 86 15 000FT

6. 112 X 112 18 000FT

7. 132 X 100 18 500FT

8. 132 X 160 25 500FT

9. 145 X 150 30 000FT

10. 145 X 200 36 000FT

A belső szélesség 30mm-rel kisebb a varrás miatt.

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t.

NYILATKOZAT:

Ne feledje, hogy művei értékesek, és mindig óvatosnak és odafigyelőnek kell lenni csomagolásukkor. A tasakok egy-egy műalkotás használatára szolgálnak. Az Artpakkokat 50 kg -os súly elbírására tesztelték. Mindig ellenőrizze, hogy a művek teljesen szárazak és nem ragadósak, mielőtt behelyezik őket a zsákokba. Nem vállalunk felelősséget a tasak belsejében elhelyezett tárgyak esetleges sérüléseiért. Ne támaszkodjon a felső záróra es a tépőzáróra a tasakok tartalmának tárolásához; ennek célja csak a tasakok lezárása.

FIGYELMEZTETÉS:

Éles tárgyak lyukaszthatják a tasakot. Bár a bélésanyag nagyon erős, a műalkotások behelyezésekor vagy eltávolításakor mindig legyen óvatos.

18 500 Ft